Karijera

1. Kvalitetni ljudi se uvijek traže

Karijera je jedna zanimljiva riječ s više značenja. Bazno može značiti profesiju, zvanje, zanimanje, pa onda malo šire i nečiji “od a do ž” poslovni put, a svi teže za uspješnom karijerom… Nećemo pametovati, već pozvati one kojima je riječ karijera automatska asocijacija na onu uspješnu – da nam se jave.                                                                 Scenski rekviziteri, nabavni rekviziteri, set dekorateri, razni majstori svojih zanata koji se uklapaju u naše scenografsko&rekviziterske priče… javite nam se! Trenutno nam je bazna ekipa u Drugoj perspektivi zaokružena – ali velika snimanja, projekti, eventi… traže dodatna pojačanja i uvijek je dobro znati kvalitetne ljude 😊.

2. Dobrodošli su i vanjski suradnici

Dobrodošli kontakti u našu malu ljubičasto-narančastu knjižicu (ok, imenik na kompu, ali ovako slikovito bolje zvuči 😊) su i vanjski suradnici raznih zanimanja (karijera 😊) koji bi rado surađivali s nama, a smatraju da bi se svojim drugim (drugačijim) perspektivama dobro uklopili u projekte Druge perspektive.

3. Praksa i/ili manje honorarne gaže

Svakako moramo reći i da s veseljem pomažemo studentima Akademije dramskih umjetnosti s posudbom rekvizite za snimanja njihovih studentskih filmova, te zbog toga i njih i studente& srednjoškolce srodnih zanimanja pozivamo da nam se jave ako su zainteresirani za praksu ili manje honorarne gaže. Njima je (dokazano!) zanimljivo sudjelovati u izgradnjama i nastajanjima setova, a nama mlada mladost (da ne biste pomislili da smo mi stari 😊) uvijek donese dodatnu dobru energiju na setovima.

Želite raditi s nama?
Pošaljite nam svoj životopis i molbu na mail.

na vrh