Naš showroom

Veliki ponos i još veći benefit Druge perspektive je showroom s više od 5000 komada rekvizite raspoloživih za najam! Na čak 4500 četvornih metara rasprostrla se naša rekvizitna zbirka s izložbenim paviljonom od 1300 četvornih metara (rekvizitu za najam osim osobno kod nas u Drugoj perspektivi možete razgledati&naručiti i ovdje).

Ponosni smo što naša zbirka rekvizite ostavlja dojam na svakog posjetitelja – uvijek nas pitaju koliko nam je vremena  trebalo da prikupimo svu tu silnu rekvizitu. Puno! Ali nije samo puno vremena u igri, ne bi toga bilo bez puno ljubavi i puno dobre energije koju vjerujemo da osjećaju svi naši posjetitelji i klijenti.

Izložbeni paviljon

Izložbeni paviljon smo besprijekorno organizirali, opremili paletnim regalima i izložbenim vitrinama, čist je i uredan (stari Zagrepčani bi rekli – k’o u apoteci 😊) sa svakim komadom na svom mjestu, što nam omogućuje promtni pronalazak i isporuku rekvizite na lageru. Naši stalni klijenti nas uvijek hvale da smo brzi, točni, precizni, profesionalni… otkrili smo vam dio tajne koja nam to omogućuje 😊. Pod standardne komplimente bi još išlo i da nam mogu vjerovati te da pronalazimo rekvizitu koju je nemoguće pronaći, doduše, taj dio nema veze sa showroomom, nego s onim dobrim nosom koji smo već spominjali, ali i velikom upornošću.

Posjetite nas

Uz futuristički paviljon koji je središnji i najveći dio Druga perspektiva showrooma, tu su i drvena kuća desno (tamo ćete pronaći naše urede, ali i dvoranu za sastanke, sve u drvenom štihu s kaljevom peći kao akcentom), zelena kuća lijevo, male kućice kraj ulaza i radionica. I u svima njima je rekvizita. Već i samo naše sjedište, takvo kakvo je, otkačeno, spoj nespojivog, ali funkcionalno i inspirativno – otkriva koliko smo out of box tvrtka.

Rado ćemo Vas ugostiti

Javite nam se

Najavite nam svoj dolazak svakako telefonom ili e-mailom, rado ćemo vas ugostiti i pokazati vam našu rekvizitu te prokomentirati s vama što vam je potrebno za event ili snimanje. Kad uđete u dvorište, samo desno od vrtnih patuljaka 😊 i kod nas ste u uredu.

Saznajte prvi novosti Druge perspektive

Prijavite se na newsletter

na vrh