Kako unajmiti?

Ekipa Druge perspektive osobito je ponosna ne samo na više od 5000 artikala koje se može pogledati i unajmiti u našem showroomu, već i na to da smo prvi u Hrvatskoj iz ove djelatnosti koji vam daju mogućnost da artikle unajmite online – putem našeg kataloga 😊…

1. Što zapravo želite i/ili trebate…

Početak je svakako vaša želja ili potreba, a inspiraciju možete potražiti pregledavajući naš katalog na webu. Ako vam katalog nije dovoljan ili vas je naša ponuda tek dovela u nedoumicu – javite nam se, rado ćemo popričati o vašoj dilemi što vam je potrebno za određeni set ili event, a prema dogovoru možete navratiti i do našeg showrooma.

2. Kako poslati upit…

Najjednostavnije – putem našeg weba. Nakon što pretražite naš katalog pomoću kategorija ili pak ključne riječi – dodajte željeni predmet(e) na upit, upišite dane za koje ste zainteresirani za najam i svoje podatke te nam pošaljite upit preko našeg weba. Zapne li negdje (a ne bi smjelo 😊) – uvijek smo tu u radno vrijeme na broj 01/ 6438 026

3. Naše povratno javljanje…

Provjerit ćemo je li artikl za koji ste zainteresirani dostupan na datum(e) kad ga vi trebate te vam poslati ponudu. Cijena se temelji na količini artikala i broju dana, tjedana ili mjeseci za koje su vam potrebni.

4. Potvrda najma s vaše strane…

Odgovorite na našu ponudu s potvrdom cjelokupne ponude ili navedite artikle za koje ste zainteresirani, ako se ponuda odnosila na više njih. Tek nakon vaše potvrde, rezerviramo vam artikle za tražene dane. Također vas molimo da nam naznačite želite li po artikl(e) doći sami ili želite da vam ga/ih mi dostavimo.

5. Dogovoreni artikli vas čekaju ili vam stižu 😊…

Zapakirani artikli vas čekaju na adresi našeg showrooma ili vam u dogovoreno vrijeme stižu na željenu adresu. Kad su artikli na finalnoj destinaciji, molimo vas da sve provjerite i potpišete nam revers. 

6. Vraćanje artikala

Svi artikli trebaju biti vraćeni do dogovorenog datuma ili mi dolazimo po njih također u precizno dogovorenom terminu. Po njihovom povratku u showroom, provjeravamo ih i javljamo ako nešto nedostaje ili nije u stanju u kakvom je posuđeno. Ukoliko sve štima, lijepo vas pozdravljamo do nove suradnje 😊.

Saznajte prvi novosti Druge perspektive

Prijavite se na newsletter

na vrh